0
Fudbal

FOTO: Twitter/@InterMiamiCF

MESI GOVORIO O PENZIJI: ‘Vrlo sam samokritičan!’

Objavljeno: 27.03.24 u 21:18

Biće to tužan dan za svet fudbala.

Vreme prolazi i sve više nam se bliži dan kada će Lionel Mesi okačiti kopačke o klin. Svestan je toga i sam argentinski reprezentativac, pa je otvoreno govorio na tu temu:

‘Znam da ću onog trenutka kada osetim da više ne mogu da igram, kada osetim da više ne uživam ili ako ne mogu da pomognem saigračima, završiti karijeru. Vrlo sam samokritičan. Znam kada sam dobar, kada sam loš, kada igram dobro, a kada loše.’ rekao je Mesi i potom dodao:

‘Kada budem osetio da je vreme da napravim taj korak, to ću uraditi ne misleći na godine. Ako se osećam dobro, uvek ću pokušavati da nastavim da se takmičim, pošto je to ono što volim i ono što znam da radim. Još nisam razmišljao o tome šta ću da radim kada se povučem. Sada pokušavam da uživam u fudbalu iz dana u dan, da uživam u trenucima i da ne mislim o životu posle fudbala.’ – zaključio je argentinski ‘mađioničar’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter