0
Košarka

FOTO: Los Angeles Lakers/X

LUDNICA I VELIKI PREOKRET LEJKERSA: Dejvis odigrao prvi ovakav meč u karijeri, Adetokumbo tragičar! (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.24 u 08:55

Važnu pobedu ostvario je o Dončićev Dalas

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa posle velikog preokreta i dva produžetka savladali su Milvoki Bakse i tako stigli do četvrtog trijumfa u nizu – 128:124

Iako su u poslednjoj četvrtini imali zaostatak od 19 poena, gosti se nisu predali i na kraju su uspeli su da istope razliku Baksa i posle dva produžetka zabeleže važnu pobedu.

Ključni trenutak dogodio se na 40 sekundi do kraja drugog nastavka, kada je Ostin Rivs pogodio trojku za 124:121, da bi Janis Adetokumbo na drugoj strani promašio dva slobodna bacanja

 

Dejvis je na terenu proveo čak 52 minuta i 51 sekund, ubedljivo najviše u svojoj karijeri. Ujedno i najviše kada su u pitanju Lejkersi još od 2012. i Kobija Brajanta

 

Bez Lebrona Džejmsa u timu, Lejkerse su do pobede vodili Entoniji Dejvis sa 34 poena 23 skoka i Ostin Rivs sa 29 poena, 14 skokova i deset asistencija. Janis Adetokunbo je, na drugoj strani, upisao 29 poena, 21 skok i 11 asistencija.

 

Dalas je upisao petu uzastopnu pobedu pošto je kao gost bio bolji od Sakramenta sa 132:96.

Najzaslužniji za pobedu Dalasa bio je Luka Dončić koji je postigao 28 poena, uz 11 skokova i šest asistencija, a najbolje ga su pratili Kajri Irving sa 24 i Tim Hardevej sa 22 ubačena poena.

U poraženom timu, Dearon Foks je postigao 18 poena, dok je Domantas Sabonis sa 12 poena, 11 skokova i devet asistencija stigao do 55. uzastopnog dabl-dabl učinka. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter