0
ATP

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 22: Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KO BI MOGAO DA ZAMENI IVANIŠEVIĆA: Novak kreće u potragu, a jedno ime je posebno zanimljivo!

Objavljeno: 27.03.24 u 12:22

Novaka očekuju brojni izazovi, te će pokuštati što pre da pronađe novog trenera

Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su saradnju. Najbolji teniser svih vremena odlučio je da preseče i stavi tačku na jednu lepu i uspešnu saradnju.

Ova vest šokirala je većinu ljubitelja tenisa, međutim Hrvate ova Novakova odluka i ne čudi toliko. Oni ističu da je hrvatski trener već pre početka Indijan Velsa znao da će dobiti otkaz, te da je poraz u Luke Nardija to samo potvrdio. 

Uz to, dodaju da bi naredni Đokovićev trener trebao da bude Nenad Zimonjić.

Hoće li novi trener (Zimonjić?) imati dovoljno mentalne snage za Đokovićeve unutrašnje i spoljašnje borbe, tek ćemo saznati, ali će 2024. za Srbina biti izazovna. Ideja o kalendarskom grend slemu pala, ali dva velika cilja i dalje su na stolu. Prvi je obraniti broj jedan i zadržati zahuktale Alkaraza i Sinera i nakon 37. rođendana, a drugi osvojiti olimpijsko zlato u Parizu, jedini veliki trofej koji Đokoviću nedostaje u riznici – navodi Jutarnji.hr.

3
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter