0
Evroliga

General overview of Stark Arena grobari, navijaci, fans, supporters, flags, zastave, Supporters of Partizan raise a banner showing head coach Zeljko Obradovic of Partizan during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IGRAČ OLIMPIJAKOSA ODUŠEVLJEN GROBARIMA: „Kao mali sam sanjao da igram u atmosferi kao što je Partizanova!“

Objavljeno: 27.03.24 u 11:31

Ako ne voliš atmosferu u Beogradu, onda ne voliš košarku – istakao je Mekisik

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 igraju jedan od najvažnijih mečeva ove sezone, kada će ugostiti grčki Olimpijakos na tri kola pred kraj regularnog dela Evrolige.

Košarkaši Olimpijakosa stigli su dan ranije u Beograd, a njima je ovaj meč takođe od velike važnosti, jer žele da obezbede jedno od prvih šest mesta, koja na kraju vode u Top 8 bez plej-ina.

U razgovoru za Mozzart Sport pred ovaj meč, Šakil Mekisik kaže da je svestan kakva se atmosfera očekuje u „Štark Areni“, ali da se navikao na to i da je jednostavno uživanje igrati u takvom ambijentu.

mekisik
Shaquielle McKissic (R) and Uros Trifunovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ako cele nedelje razmišljaš o navijačima i njihovoj atmosferi, onda nećeš igrati dobro. Lično ulazim u ovaj meč sa prethodnim iskustvom. Igrao sam već u Beogradu, igrao sam protiv Partizana i znam kako će biti u dvorani. Generalno, bio sam deo mnogih derbija u Grčkoj, tako da znam šta me očekuje i verujem da će da bude zabavno – rekao je Meksik za Mozzart Sport i dodao:

Ako ne voliš atmosferu u Beogradu, onda ne voliš košarku. Kao mladić sam sanjao da igram u atmosferi u dvorani kao što je Partizanova. Za mene je to najbolja dvorana u Evropi – jasan je Meksik.

Ipak, prvo ispred sebe stavlja navijače u Pireju, jer su oni ipak vetar u leđa.

Naravno, van dvorane i navijača Olimpijakosa. Sličan je mentalitet ljudi i to mi se baš dopada kod Srbije kao države – zaključuje Mekisik za Mozzart Sport. 

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter