0
Evroliga

Head coach Georgios Bartzokas during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BARCOKAS OPREZAN: ‘Domaći teren je posebno vruć!’

Objavljeno: 27.03.24 u 17:55

Svestan je kakav pritisak umeju da naprave Grobari na domaćem terenu.

U četvrtak od 20.30, Partizan na domaćem terenu dočekuje ekipu Olimpijakosa u okviru 32. kola Evrolige. Uoči tog meča, svoja očekivanja izneo je trener tima iz Pireja – Barcokas:

‘Veoma teška utakmica, a domaći teren je posebno vruć. Potrebna je velika koncentracija da bi se igrači pridržavali plana igre. Moraju da kontrolišu svoje emocije i da se ne zanose intenzitetom igre protivnika i naravno u kritičnim delovima meča. To je posebno važno za oba tima, ali za Partizan možda malo više. To je poenta. Kako ćemo se pojaviti. Da li ćemo biti fokusirani i da li ćemo da se držimo plana’ – rekao je Barcokas, te potom odmah dodao:

‘Razlika je očigledno u tome šta se dešava na ovom terenu. Bio sam bolestan prošle godine i nisam otišao u Beograd, video sam to na TV-u. Svi su mi govorili, i igrači i moji partneri, da je posebna atmosfera i da se ne čuje osoba pored sebe. Vrlo je intenzivno za goste. Nadamo se, međutim, da to neće uticati na nas. Da imamo dobre opcije u našoj igri i da će naši igrači imaju dobar dan.’ – zaključio je iskusni stručnjak.

Пласман обезедио Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter