0
Evroliga

FOTO: Starsport foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BARCOKAS ISTAKAO NAVIJAČE UOČI MEČA SA PARTIZANOM: „Nadamo se da to neće uticati na nas!“

Objavljeno: 27.03.24 u 14:55

Očekivanja je izneo i Ajzea Kenan

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 će ugostiti grčki Olimpijakos na tri kola pred kraj regularnog dela Evrolige.

Pred utakmicu novinarima se obratio trener kluba iz Pireja, Jorgos Barcokas.

Veoma teška utakmica, a domaći teren je posebno vruć. Potrebna je velika koncentracija da bi se igrači pridržavali plana igre. Moraju da kontrolišu svoje emocije i da se ne zanose intenzitetom igre protivnika i naravno u kritičnim delovima meča. To je posebno važno za oba tima, ali za Partizan možda malo više. To je poenta. Kako ćemo se pojaviti. Da li ćemo biti fokusirani i da li ćemo da se držimo plana – rekao je Barcokas, koji se osvrnuo na Partizan i to što mnogo bolje partije pruža na svom terenu.

Razlika je očigledno u tome šta se dešava na ovom terenu. Bio sam bolestan prošle godine i nisam otišao u Beograd, video sam to na TV-u. Svi su mi govorili, i igrači i moji partneri, da je posebna atmosfera i da se ne čuje osoba pored sebe. Vrlo je intenzivno za goste. Nadamo se, međutim, da to neće uticati na nas. Da imamo dobre opcije u našoj igri i da će naši igrači imaju dobar dan – poručio je trener Olimpijakosa.

Svoje mišljenje pred meč protiv crno-belih izneo je i bek tima iz Pireja, Ajzea Kenan.

Očigledno shvatamo koliko su nam važne tri preostale utakmice do kraja regularnog dela sezone. Fokusirani smo. Očekujemo tešku utakmicu. Svakako da atmosfera i ekipa Partizana mogu da nam otežaju, međutim, imali smo nekoliko dobrih dana treninga, koncentrisani smo i spremni za meč – poručio je Kenan. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter