0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v FC Barcelona at Stark Arena on October 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘ŠTA DA ZAMERIŠ PANTERU?’: Nekadašnji reprezentativac stao u zaštitu kapitena Partizana!

Objavljeno: 26.03.24 u 18:23

Stao je u odbranu američkog beka.

Gostujući u emsiji ‘U obruču’ na TV Arena sport, nekadašnji srpski reprezentativac Vladimir Micov upitan je da prokomentariše ovu sezonu Kevina Pantera.. Navijači nisu zadovoljni partijama koje pruža kapiten ‘crno-belih’ ovih sezone.

‘Kevin Panter? Šta da mu zameriš… Ne krije se, nekad uđe, nekad ne uđe. Ima malo drugačiju ulogu u Partizanu za koju ja lično mislim da mu ne leži. Trebalo bi da se drži svoje igre. Ovo što se traži da igra ‘pik en rol’ ga troši, nije takav igrač, nema prava rešenja, samo mora da se nađe uloga i bolje je kad više šutira“ – rekao je Vladimir i potom dodao:

Vladimir Micov Vaterpolo oprostaj Filip Filipovic, Andrija Prlainovic, Dusko i Gojko Pijetlovic, Milan Aleksic i Stefan Mitrovic 20.8.2022. Avgust 20. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Ledej i Panter su uhvatili kontinuitet u Partizanu, a ako to radiš ne možeš da ostaviš traga. Ledej je pre stalno menjao klubove. Pokazao se sada, ima veliku minutažu i ima malo problema ako čuva brže četvorke, ali kada šutne, odigra leđima, ima dobru energiju. Naravno, ima oscilacija i kod njega. Opet, nerealno je da se igraju sezone bez greške. Dve utakmice odigraš na Balkanu i na meti si.’ – zaključio je Micov.

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter