1
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

PIKSI MORA DA SE ČUVA SLOVENIJE: Kekova četa priredila senzaciju i srušila Portugal sa Ronaldom! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.24 u 22:56

Piksi će morati dobro da ispita svoje odluke

Slovenija je iznenadila fudbalski svet senzacionalnom pobedom nad Portugalom u Ljubljani! Domaćin je na stadionu „Areni Stožice“ trijumfovao rezultatom 2:0 , što je izazvalo veliku zabrinutost među „orlovima“ i kod Piksija.

Igrači pod vođstvom Boštjana Cesara su demonstrirali inteligentnu igru i strpljenjem došli do velikog uspeha. U prvom poluvremenu nije bilo mnogo pravih prilika, ali Slovenija je bolje iskoristila svoj posed lopte u nastavku meča.

Portugal je morao da reaguje u 55. minutu kada je Benjamin Šeško zapretio, ali je golman Diogo Košta bio nemoćan kada je Adam Gnezda Čerin zatresao mrežu u 72. minutu.

Novi šok za Portugal stigao je u 84. minutu, ovog puta zahvaljujući Maksu Elšniku, dok je Petar Stojanović asistirao za gol. Slovenci su tako utabali put ka pobedi.

Samo jalove prilike imao je Ronaldo do kraja meča, dok je Portugal poražen od ekipe koja je nedavno odigrala 2:2 sa Maltom. Ova pobeda Slovenije izaziva razloga za zabrinutost u Srbiji, s obzirom da će Slovenija biti jedan od rivala „orlovima“ ovog leta.

Piksi će ozbiljno morati da analizira ovaj meč, pred duel koji nas očekuje sa Slovencima.

10
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter