1
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj (L) and Matheus Bonifacio Saldanha povreda, injury during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and IMT at stadium FK Partizan (JNA) on Febryary 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN BEZ STRANACA NAJGORI TIM U LIGI: Domaće igrače u crno-belom ne zanima gol, a jedan čovek je mašina za pogotke u nadoknadi!

Objavljeno: 26.03.24 u 10:02

Ovo samo svedoči o tome koliko je kvalitetno urađen prelazni rok u Humskoj, definitivno za primer.

Partizan je gotovo čitav tok regularne sezone proveo na liderskoj poziciji, ali su tri vezana meča bez trijumfa uslovila pad crno-belih na drugo mesto.

Ipak i pored toga, uprava kluba iz Humske, ali i struka, uradili su neverovatan posao da sa limitiranim budžetom sklope izuzetno takmičearski kvalitetan tim.

Ono što je najveći bonus crno-belih za ovu sezonu jeste to što praktično ne postoji realno ograničenje broja stranih igrača.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Poznato je koliko Partizan radi fantastičan posao kada je dovođenje internacionalaca u pitanju već godinama, a sada su to digli na jedan novi nivo.

Tako da prema istraživanju MozzartSporta, koje u svojoj celosti možete pročitati OVDE, ima jedan statistički podatak vezan za ovo.

Naime, stranci su u crno-belom dresu postigli 44 od 58 golova, što na improvizovanoj tabeli domaćih igrača, Partizan stavlja na poslednje mesto.

Isto tako, najefikasniji igrač u nadoknadi vremena jeste Mateus Saldanja, sa čak šest golova u sudijskoj nadoknadi.

Standings provided by Sofascore

 

3
2

1 Komentara

  1. Moro je neko da selektira i domaće igrače na buvljoj pijaci , da su ih vatali na bućkalo, navatali bi nešto,,,,

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter