1
AdmiralBet ABA Liga

Vladimir Micov Vaterpolo oprostaj Filip Filipovic, Andrija Prlainovic, Dusko i Gojko Pijetlovic, Milan Aleksic i Stefan Mitrovic 20.8.2022. Avgust 20. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MICOV O ZVEZDI: ‘Ako Teo sa 37 godina treba igra tako i toliko, onda je to sramota!’

Objavljeno: 26.03.24 u 17:52

Rekao je dosta toga što mnogi misle.

(Ne)uspesi Zvezde i Partizana, zavisi iz čije perspektive gledate, goruća su tema među navijačima skakodnevno. Gostujući u emsiji ‘U obruču’ na TV Arena sport, nekadašnji srpski reprezentativac Vladimir Micov otvoreno je govorio o večitim rivalima:

‘Baš su prevelike oscilacije, svih igrača. Na Balkanu kratko pamtimo ko si i šta si, a mnogo je loših komentara bilo za Teove igre početkom sezone, dok ga sada ga svi dižu u nebesa i svi jedva čekaju da uđe. Kako on izađe na teren, tako se prospe magija, krenu da igraju lepršavije. A ljudi, ako on sa 37 godina treba da igra tako i toliko, onda je to sramota, onda neko u klubu treba da se zapita gde je problem.’ – rekao je Micov i potom dodao:

‘Da li je trener napravio ekipu ili nije, problem Zvezde je da ne mogu godinama da naprave rezultat, a sve više i više je ulaganja i sve bolja i bolja imena. Trener odlazi, pa na kraju saznaš ko je pravio ekipu, a bitno je da se zna odgovornost, ciljevi…

I Partizan je najavljivao Fajnal-for, daleko je od toga, Zvezda je najavljivala Top 8, daleko je od toga i sada je i zvanično daleko od toga. Na kraju valjda neko snosi odgovornost, da vidimo šta se desilo, nije uvek trener kriv, ali jeste na kraju prvi koji najviše strada, retko koji trener hvata kontinuitet od nekoliko godina.’ – zaključio je nekadašnji as.

7
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter