2
Domaći fudbal
Milan Mandarić

FOTO: Twitter/@@FKVojvodina1914

MANDARIĆ HOĆE DA SRUŠI VEČITE: „Crvena zvezda i Partizan će jednog dana biti iza Vojvodine!“

Objavljeno: 26.03.24 u 21:20

Mandarić je najavio velike planove

Milan Mandarić, poznati biznismen i novi potpredsednik FK Vojvodina, obratio se medijima povodom preuzimanja funkcije u ovom renomiranom klubu. Stručnjak čije je iskustvo u vođenju klubova poput Standarda, Lestera, Šefilda Venzdeja, Portsmuta, Nice i drugih dobro poznato, danas je zvanično deo rukovodstva „stare dame“.

U svom obraćanju, Mandarić je pohvalio postojeće rukovodstvo, ističući da će sada imati lakši posao u odnosu na ranije. On je naglasio da je Vojvodina uređen klub sa dobrim ljudima na čelu, te da ima ambicije da napravi značajan pomak.

Gde god sam bio, uzimao sam klubove koji su imali veće probleme od Vojvodine. Sa istim namerama, nema razloga da ne napravimo pomak i ovde. Bio bih nezadovoljan ako se to ne desi„, istakao je novi potpredsednik.

Govoreći o budućnosti kluba, Mandarić je izrazio želju da Vojvodina jednog dana bude ispred „večitih“ rivala.

Pratim rezultate Vojvodine i verujem da će jednog dana ostaviti iza sebe Zvezdu i Partizan„, dodao je uz osmeh.

Mandarić je naglasio važnost uspostavljanja jakog sistema za funkcionisanje sportskih udruženja, ističući da je fudbal danas biznis koji zahteva profesionalizam i odgovornost.

Novac se ne troši, već investira u fudbal. Važno je imati sistem i profesionalne ljude na svakom mestu„, zaključio je Mandarić.

14
9

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter