0
Fudbal
Ronaldo

Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RONALDO NAPADNUT U LJUBLJANI: Huligan umalo povredio fudbalsku zvezdu!

Objavljeno: 26.03.24 u 22:13

Ronaldo je mogao ozbiljno da nagrabusi

Kristijano Ronaldo, jedan od najpoznatijih fudbalera sveta, doživeo je neprijatnu situaciju uoči meča između reprezentacija Portugala i Slovenije na stadionu u Ljubljani. Incident koji se dogodio ispred hotela „Grand Plaza“, gde je smeštena reprezentacija Portugala, uzdrmao je atmosferu pred ovaj važan susret.

Veliki broj ljudi okupio se ispred hotela kako bi dočekali svoje omiljene fudbalere, ali okupljanje navijača nije proteklo bez problema. Dok su igrači Portugalije prilazili autobusu, jedan od navijača iznenada je krenuo ka Kristijanu s namerom da ga napadne. Srećom, obezbeđenje je brzo reagovalo i sprečilo potencijalnu opasnost.

Ovaj napad na Ronalda izazvao je veliku zabrinutost među navijačima i članovima reprezentacije Portugala. Kristijano je ključan igrač u timu, te je ovaj incident dodatno pojačao tenzije pred utakmicu.

Reprezentacija Portugala je nakon ovog morala da se fokusira na pripremu za meč i da se ne dozvoli da ovaj incident utiče na njihovu igru. Bezbednost igrača mora biti od najvećeg prioriteta, a nadamo se da će takvi incidenti ostati samo ružna uspomena uoči ovog susreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter