0
Fudbal
Fenerbahče

FOTO: Fenerbahçe SK/X

FENERBAHČE NAPUŠTA TURSKU: Klub Dušana Tadića spreman da napravi radikalan potez!

Objavljeno: 26.03.24 u 23:20

Fenerbahče bi mogao da napravi šokantan potez

Nakon dramatičnog incidenta koji je usledio nakon utakmice između Trabzona i Fenerbahčea, strasti u Turskoj ne jenjavaju. Domaći navijači, revoltirani porazom svog tima, upali su na teren i fizički napali igrače gostujućeg tima, što je zaista nezamislivo u 21. veku.

Iako je stanje na tabeli takvo da Galatasaraj ima dva boda više od Fenerbahčea osam kola pre kraja, čini se da u Feneru ne leži toliko želja za osvajanjem titule. Nakon utakmice u gradu na obali Crnog mora, procurila je informacija da je uprava kluba donela odluku da se povuče iz turskog prvenstva i da se povuče iz takmičenja.

Šire informacije sugerišu da klub, u kojem nastupa kapiten Srbije Dušan Tadić, planira da promeni ligu i pređe u nacionalno prvenstvo neke od evropskih zemalja. Spominju se potencijalne destinacije poput Španije, Francuske, Italije, Holandije i Belgije. Prema turskim medijima, jedna od ovih zemalja je spremna da prihvati Fenerbahče kao legitimnog učesnika takmičenja.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter