1
Fudbal

FOTO: Screenshot

PIKSI NAKON UTAKMICE SA KIPROM: ‘Mislim da ćemo ovu utakmicu pamtiti po nekoliko stvari, a to je eto da smo pobedili!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.24 u 22:14

Uprkos ne baš najboljem izdanju, selektor je relativno zadovoljan.

Srbija je posle jedne blede partije ipak uspela da savlada selekciju Kipra u Larnaki u drugom prijateljskom meču odigranom u martu, a rezultat je bio 1:0. Navijači su razočarani prikazanim, a svoje utiske nakon utakmcie izneo je selektor naše reprezentacije, Dragan Stojković:

‘Mislim da ćemo ovu utakmicu pamtiti po nekoliko stvari, a to je eto da smo pobedili. Pobeda kakva, takva je, taj jedan gol bio je dovoljan, potom rekord Dušana Tadića u dresu A tima, mladi Baždar je debitovao i promašili smo penal. Jedna dobra, tesna utakmica, dobar trening, ima tu dosta stvari da se isprave, dosta stvari za analizu, bilo je dobrih i lošijih. U martovskom okupljanju je važno da su svi dobili šansu da igraju, a najvažnije za mene je da sam video ono što sam želeo da vidim. Dobio sam neke informacije koje će da mi služe za ubuduće.’ – rekao je Piksi i potom dodao:

 

‘Tako je, prvo poluvreme je bilo korektno odigrano u fizičkom smislu i generalno je to bio visok presing, imali smo nekoliko šansi, postigli gol, promašili penal. Mišljenja sam da smo dali taj gol iz penala, da bi utakmica otišla u totalno drugačijem smeru, bilo bi drugačije i lakše da se kontroliše utakmica. Kipar je stekao samopouzdanje u drugom delu utakmice, ali ritam mora da se drži svih 90 minuta.’ – reči su selektora našeg nacionalnog tima. Što se tiče rekordna po broju nastupa koji je postavio Dušan Tadić, Piksi je rekao:

 

‘Čestitam mu zaista. To je jubilej za njega, dobro je da samo pobedili, da može da pamti rekord sa pobedom. To je igrač koji dugo traje. On svojim ponašanjem to zaslužuje. Brojevi govore u prilog tome. Ja mu čestitam iz srca na tome i svaka čast.’ – zaključio je selektor našeg nacionalnog tima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter