0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

OGLASIO SE MILAN MANDARIĆ: Govorio o potencijalnom dolasku u Vojvodinu!

Objavljeno: 25.03.24 u 10:20

‘Osećam da sam obišao ceo svet i ostvario brojne ciljeve, pa bi bilo najlepše da se vratim kući.’

Osamdesetpetogodišnji biznismen i nekadašnji vlasnik Nice, Šarloa, Portsmuta, Lestera, Šefild Venzdeja, Olimpije iz Ljubljane, Milan Mandarić vratio se u domovinu i postaće potpredsednik Vojvodine.  Nеkoliko puta najavljivan jе njеgov mogući angažman u srpskom fudbalu.

Na čеlnim funkcijama na ‘Karađorđu‘ nijе bilo prеdsеdnika koji nisu požеlеli, ali i pokušali, da Mandarića zaintеrеsuju za rad u klubu. Ali, kao što kažu, trud se isplati, pa je ovo pošlo za rukom sadašnjem prvom čoveku ‘Stare dame’ Dragoljubu Zbiljiću. Milan je u razgovoru za Meridian Sport istakao da bi ovaj posao trebalo da bude završen do kraja nedelje.

-Ništa još nije završeno. Potencijalna realizacija mogla bi da se dogodi naredne sedmice. Obavio sam vrlo prijatan razgovor sa rukovodstvom kluba. Prisustvo velike želje nije sporno, ali konkretizacija tek predstoji – jasan je.

Naveo je da je najlepše biti kod kuće.

-Osećam da sam obišao ceo svet i ostvario brojne ciljeve, pa bi bilo najlepše da se vratim kući. Smatram to podvigom i uspomenom koja se ne može izbrisati. U međuvremenu moram da razgovoram sa ljudima iz Engleske. Svakodnevno me zovu da se vratim i to veoma poštujem, ali obavestiću ih o planovima i odluci. Rođen sam u Lici i time se ponosim. Srećan sam što sam Ličanin. S druge strane, najlepše dane detinjstva i mladosti proveo sam u Novom Sadu, odakle sam kasnije i krenuo sa putešestvijama. To su dva mesta koja predstavljaju bazu mog života i čine me ispunjenim i zadovoljnim – jasan je Mandarić.

 
5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter