0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic (L) and Head coach Sarunas Jasikevicius during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GUDURIĆ UPOREDIO OBRADOVIĆA I JASIKEVIČIJUSA: Grobarima se ova izjava neće mnogo dopasti!

Objavljeno: 25.03.24 u 13:23

Gudura je sto odsto siguran

Srpski reprezentativac i igrač Fenerbahčea, Marko Gudurić, govorio je za turske medije, a jedno od pitanja koje je dobio bivši igrač Crvene zvezde, bilo je da uporedi Šarunsa Jasikevičijusa i Željka Obradovića.

U intervjuu za „Spor Arena“, Gudurić je upitan da li Šaras ima predispozicije da učini ono što i Obradović tokom svoje trenerske karijere.

Sto odsto, siguran sam. On je već jedan od boljih trenera u Fenerbahčeu, ali će rezultati koje bude ostvario na samom kraju svoje karijere pokazati da li je među najboljima u Evropi. Šaras se takođe dosta usavršava. On je sam svoj trener. Svaki dan pokušava da smisli nove ideje. I meni je privilegija što sam radio sa svim tim neverovatnim trenerima. Svih pet trenera sa kojima sam radio u Fenerbahčeu su bili odlični treneri i sjajni ljudi. Privilegija je igrati i učiti od takvih ljudi – rekao je Gudurić.

Kada je reč o utakmici koja ga je posebno motivisala u svojoj klupskoj karijeri, Gudurić je istakao Beograd.

Ima mnogo mečeva, ali jedna od prvih stvari koja mi pada na pamet jeste meč protiv Partizana u Beogradu prošle godine. Naravno, to je bio poseban meč za mene. Mislim da mi je to bio prvi susret protiv Partizana u ‘Areni’. Bilo je oko 20.000 ljdui. Tu je meč protiv Baskonije 2018. koji nam je pomogao da uđemo na Fajnal for. To je moj prvi Fajnal for u karijeri.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter