2
Fudbal
engleska fudbalska reprezentacija

FOTO: Twitter/@England

ENGLESKA U PROBLEMU: Povrede prave pakao Sautgejtu pred EURO! (FOTO)

Objavljeno: 25.03.24 u 18:27

Videćemo kako će se Engleska izboriti sa ovim

Pred susret sa reprezentacijom Belgije, engleski tim suočava se sa izazovima zbog niza povreda koje su zadesile nekoliko ključnih igrača. Nakon što je Bukajo Saka napustio kamp zbog povrede pre meča sa Brazilom, problemi su se samo produbili za tim Gareta Sautgejta.

Engleska se priprema za još jednu prijateljsku utakmicu, ovoga puta protiv Belgije, nakon poraza od Brazila. Iako je reč o prijateljskom meču, imperativ pobede na svom terenu postao je još veći nakon prethodnog neuspeha.

Tri igrača napustila su kamp reprezentacije zbog povreda i nastaviće oporavak u svojim klubovima. Hari Megvajer, Kajl Voker i Sem Džonston neće biti na raspolaganju Sautgejtu za ovaj ključni meč.

Megvajer je napustio teren u duelu sa Brazilom u 67. minuti nakon što je osetio bol u nozi. Ova povreda izaziva dodatnu zabrinutost, s obzirom da se nedavno oporavio od povrede prepona. Postoji bojazan da bi ova nova povreda mogla produžiti njegovu pauzu.

Voker je takođe morao da izađe ranije iz meča sa Brazilom, nakon svega dvadesetak minuta na terenu, zbog povrede. Očekuje se da će odsustvovati i sa naredne utakmice.

Pored njih dvojice, rezervni golman Semjuel Džonston takođe je morao da napusti kamp reprezentacije zbog povrede.

Uz ove povrede, selektor Engleske, Garet Sautgejt, već je bio primoran da igra bez nekoliko važnih igrača u prethodnom meču protiv Brazila, uključujući Bukaja Saku, Griliša, Aleksandra-Arnolda i Harija Kejna.

Povrede su neželjeni izazov za tim Engleske, ali će biti značajno videti kako će se ekipa nositi sa tim i kako će se prilagoditi predstojećem meču sa Belgijom. Svi navijači s nestrpljenjem očekuju ishod ovog ključnog susreta.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter