0
Košarka
Milojević

FOTO: Mega MIS

MILOJEVIĆ MU JE PROMENIO ŽIVOT: Košarkaš Voriorsa otvorio dušu nakon Dekijeve smrti! (FOTO)

Objavljeno: 25.03.24 u 16:33

Njihova saradnja je donela mnogo plodova

Dejan Milojević je imao veliki uticaj na razvoj karijere košarkaša Golden Stejt Voriorsa, Kevona Lunija, koji je još jednom odlučio da otvoreno priča o srpskom treneru. Govoreći o saradnji sa prerano preminulim trenerom, Luni ističe da su to bile najbolje godine u njegovoj karijeri.

Imao sam najbolje godine u karijeri dok sam učio od njega. Tu govorimo o mnogo aspekata u igri, počevši od skoka u napadu do same završnice. On kroz karijeru nije bio najveći momak, ali je postizao dosta poena, bio je čak i najbolji strelac svojevremeno. Imao je čemu da me nauči„, rekao je Luni.

Opisujući Dekija kao sjajnog trenera uvek punog osmeha, Luni ističe njegovu iskrenost i pozitivan uticaj na atmosferu u timu.

Dejan je bio sjajan trener, uvek brutalno iskren, uvek sa osmehom na licu…Stalno je bio radostan, učinio je dolazak na posao boljim i zabavnijim. Pokušavam da nastavim to da praktikujem. Trudim se da imam osmeh na licu, da oponašam ono što je on radio„, dodao je Luni.

Dejan Milojević preminuo je 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara. Luni ističe da je gubitak ogroman, te da je on imao veliki uticaj ne samo na njegovu sezonu već i na sezonu celog tima.

Život sada mora da ide dalje, a na nama je da se trudimo da živimo na način na koji bi on to voleo„, zaključio je Luni.

Ovo samo govori koliko je malo vremena trebalo legendarnom Dekiju da uđe u srca ne samo igrača Golden Stejta već i svih ljubitelja košarke u Americi.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter