1
Domaći fudbal
zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA – ZENIT PONOVO: Terzić otkrio da će se igrati još jedan prijateljski meč! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 25.03.24 u 19:18

Zvezda želi da ovo postane tradicija

Nakon nedavnog prijateljskog susreta između Crvene zvezde i Zenita iz Sankt Peterburga, koji je održan na stadionu „Rajko Mitić“ i završen minimalnom pobedom crveno-belih rezultatom 1:0, već se prave planovi za nastavak rivalstva.

Mediji prenose da će ova dva tima ponovo odigrati prijateljski susret, ali ovog puta na terenu u Sankt Peterburgu.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, je u razgovoru za ruski Sport Express izjavio da će srpski šampion posetiti Sankt Peterburg, najverovatnije kroz učešće na turniru ili kroz zaseban prijateljski susret.

Terzić je istakao:

„Sledeći meč između Crvene zvezde i Zenita igraće se u prvoj polovini jula. Da li će to biti na turniru ili zasebnoj utakmici? To ćemo još da vidimo. Sigurno je da će taj duel biti odigran u Sankt Peterburgu.“

Pre nego što se odigra ovaj revanš susret, Crvena zvezda će se fokusirati na odbranu titule u Superligi Srbije do kraja sezone. Ovaj ponovni susret sa Zenitom sigurno će biti zanimljiv za navijače.

4
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter