0
Fudbal

Foto: Printscreen/YouTube

BIVŠI TRENER SRBIJE IMA HIT PREDLOG ZA PROMESA: „U Holandiji su zatvori kao hoteli, možeš da radiš šta god!“

Objavljeno: 25.03.24 u 13:30

Petrović savetovao Kvisnija Promesa

Željko Petrović, nekada pomoćni trener u reprezentaciji Srbije, dao je zanimljivu izjavu za ruske medije kada je u pitanju slučaj Kvinsi Promesa i njegov odlazak u zatvor!

Petrović je tokom karijere je igrao fudbal u Holandiji koja je Promesa osudila na šest godina zatvora, te mu je dao savet da se upravo tamo vrati na izdržavanje kazne.

U Holandiji su zatvori kao hoteli. Tamo ti donesu doručak, ručak i večeru, možeš da gledaš televiziju, da šetaš, da se baviš sportom, radiš šta god ti srce poželi. Tamošnji zatvori se razlikuju od popravnih ustanova u većini zemalja – rekao je Petrović i dodao:

Dick Advocaat Dik Advokat Zeljko Petrovic Srbija-Danska kvalifikacije za UEFA Euro 2016 evropsko prvenstvo u fudbalu Beograd, Srbija Serbia Denmark 13.11.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

Nije baš rajsko meso, jer je vaša sloboda je ograničena. To takođe neće biti plus za njegov imidž kao reprezentativca. Ali da mi je dat izbor u kojoj zemlji da idem u zatvor, definitivno bih izabrao Holandiju.

Petrović je za reprezentaciju Jugoslavije odigrao 18 mečeva, sa Dikom Advokatom je radio u Srbiji 2014. godine, a sa Gusom Hidinkom svojevremeno u Anžiju iz Mahačkale. Trenutno je trener Zrinjskog. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter