2
Fudbal

FOTO: Screenshot

BAŽDAR ODUŠEVLJEN NAKON DEBIJA ZA NACIONALNI TIM: ‘Utisci su neverovatni!’

Objavljeno: 25.03.24 u 23:51

Lepo je videti kada mladi igrači dobiju šansu u dresu A reprezentacije.

Srbija je posle jedne blede partije ipak uspela da savlada selekciju Kipra u Larnaki u drugom prijateljskom meču odigranom u martu, a rezultat je bio 1:0. Na ovom meču debitovao je za A reprezentaciju i prvotimac Partizana, Samed Baždar:

‘Prvo bih čestitao Dušanu Tadiću na rekordu. To je sjajno za jednog igrača, da bude rekorder po broju nastupa za reprezentaciju, neverovatno. Ostvarila mi se želja da debitujem za reprezentaciju Srbije.’ – rekao je Samed i potom dodao:

 

‘Moji utisci su neverovatni, do juče sam ove igrače gledao na televiziji, a sada treniram sa njima. Nadam se da će mi značiti na samopouzdanju, ‘krao’ sam njihove fore, pa se nadam da će mi biti sve lakše. Selektor mi je rekao da budem miran i dao mi je određene taktičke zadatke’ – zaključio je Badžar.

1
1

2 Komentara

  1. Nezelim da te Bazdaru srozavam i omalovazavam ti si mlad i pred tobom je vreme fudbalsko koje treba na najbolji nacin da iskoristis i opravdas kako u nasem klubu tako i u reprezentaciji. Ceka se dugo da proradis da postizes golove nekako kao da igras u nekome grcu igras sa velikom dozom treme pa se zato i zbrkas i dodas loptu drugome igracu umesto da sam resis gol bolje je i dobar sut na gol nego pokusaj usetavanja u gol raspali je iz svake pozicije od 10 pokusaja uci ce jedna lopta u gol imas jaci sut neplasiraj je vise. Tvoj zemljak nekadasnji nas for Ugljanin je tako radio i postizao golove veoma uspesno. Udri po lopti pa neka pukne i kada sutiras nesme ti zadnjica ostati onda lopta ode u nebesa lezi na nju i iz trka je udri zelim ti da brzo shvatis i ucinis to i da stvarno postanes golgeter jesi potencijal

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter