0
Košarka

FOTO: Starsport

AGENT NEMANJE BJELICE ISPRIČAO ZANIMLJIVU ANEGDOTU: ‘Eto kakav je nos imao za talenat!’

Objavljeno: 25.03.24 u 10:40

‘Filmska karijera, momka koga krasi nesebičnost, dobrota i potpuni manjak sujete.’

Nemanja Bjelica je pre nekoliko dana objavio da je zvanično završio karijeru. Pomalo neslavan kraj za čuvenog ‘profesora’ koji nije dobio priliku da zbog priliku da poslednji put zapleše u svojoj voljenoj Crvenoj zvezdi zbog povrede. O fanstastičnoj karijeri govorio je i njegov agent Bojan Tanjević.

-Nisam ja objektivan da pričam o Nemanji. Dao sam ime sinu Nemanja, mislim da to dovoljno govori šta mislim o njemu. Taj početak je za nas dvojicu trajao 15 godina. Upoznao sam ga kada je bio dete, a zajedno smo bili kroz mnoge uspehe. Od Crvene zvezde, do Fenerbahčea – započeo je.

Istakao je da Bjelica imao filmsku karijeru.

-Filmska karijera, momka koga krasi nesebičnost, dobrota i potpuni manjak sujete. Nekada sam ga vodio da zajedno gledamo igrače, klince. Cenio sam njegovo mišljenje isto kao trenerovo, jer Mocart najbolje zna kako ko svira klavir. On ima najbolje uvo – rekao je on.

Potom je ispričao jednu zanimljivu anegdotu.

-Zove mene on posle jednog treninga, ispostaviće se prvog treninga u reprezentaciji za Bogdana Bogdanovića. Kaže meni Nemanja:“Imamo strašnog igrača za budućnost. Vodiće nas“. Eto kakav je nos imao za talenat. Sve što mi je rekao u tom razgovoru se ispostavilo kao tačno za Bogdana. Jedan odrađen zajednički trening kada je Bogdan tek kročio u nacionalni tim – pričao je Tanjević.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter