0
AdmiralBet ABA Liga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS OPREZAN: „Igramo protiv tima koji svoje mečeve igra sa puno entuzijazma i energije!“

Objavljeno: 24.03.24 u 20:33

Očekivanja je izneo i Dalibor Ilić

Košarkaši Mege MIS sutra od 20 časova gostuju ekipi Crvene zvezde u okviru 24. kola ABA lige.

Pred ovaj susret govorio je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Očekuje nas utakmica protiv vrlo mladog i talentovaog tima koji svoje mečeve igra sa puno entuzijazma i energije. Mi želimo da nametnemo naš ritam i da igramo utakmicu na naš način, ne dajući rivalu previše prilika koje želi. Ono što uvek ponovim, moramo da budemo skoncentrisani, fokusirani i da se držimo našeg plana igre svih 40 minuta kao u prethodnim mečevima – rekao je Sferopulos.

Očekivanja je izneo i prvotimac crveno-belih Dalibor Ilić.

Pred nama je jako važna utakmica koja nam u slučaju povoljnog ishoda daje prednost domaćeg terena u doigravanju. Medjutim, put do pobede neće biti lak, znamo dobro tim Mege, igraju dobro, imaju mnogo talenta i želje za dokazivanjem, imaju kvalitet, moraćemo da odigramo čvrsto, pametno, i da se držimo dogovora iz svlačionice. U dobrom smo ritmu i pored svih problema sa povredama, i želimo da nastavimo sa pobedama. Pozivam naše navijače da dođu, pruže nam podršku i pomognu da dođemo do važne pobede – rekao je Ilić. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter