0
Košarka
jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

PANIKA U DENVERU: Otkriven stepen povrede Nikole Jokića!

Objavljeno: 24.03.24 u 08:33

On je zbog bolova preskočio poslednji meč

Na utakmici protiv Portland Trejlblejzersa, trener Denver Nagetsa, Majk Meloun, suočio se sa nedostatkom svojih ključnih igrača, Nikola Jokić i Džamal Marej, što je izazvalo zabrinutost među navijačima tima.

Vest o nedostatku Srbina Nikole Jokića zbog povrede donjeg dela leđa i upale levog kuka izazvala je paniku među navijačima Denvera. Nedostatak Jokića, koji je dvostruki MVP NBA lige, dodatno je otežao situaciju za Nagetse. Osim Jokića, trener Meloun nije mogao da računa ni na Džamala Mareja, koji je takođe bio van terena zbog distorzije levog skočnog zgloba.

Prema izvorima portala „si.com“, povrede Jokića i Mareja nisu ozbiljnije prirode. Mnogi veruju da je Meloun iz predostrožnosti odlučio da odmori svoje najbolje igrače, te se očekuje da će Jokić i Marej biti spremni za naredne utakmice.

Odsustvo dvojice ključnih igrača predstavljalo je izazov za Denver, ali se nadaju da će se brzo oporaviti i ponovo biti na raspolaganju timu kako bi nastavili borbu u NBA ligi. Navijači sa nestrpljenjem očekuju povratak Jokića i Mareja, nadajući se uspešnim rezultatima u narednim mečevima.

14
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter