0
Košarka

FOTO: Starsport

OVO ĆE PAMTITI CELOG ŽIVOTA: Tristan Vukčević odigrao svoje prve minute u NBA ligi!

Objavljeno: 24.03.24 u 08:56

Bivši igrač Partizana je dobio šansu da debituje

Košarkaši Vašington Vizardsa ostvarili su važnu pobedu na svom terenu protiv Toronto Reptorsa rezultatom 112:109, a ovaj meč je posebno obeležen za srpskog košarkaša Tristana Vukčevića, koji je debitovao u NBA ligi nakon uspešnih nastupa u Partizanu.

Bivši igrač crno-belih upisao je svoje prve NBA minute tokom ovog meča, ostvarivši zapaženi nastup u svega 3 minuta na terenu, gde je pokazao svoj talenat hvatajući jedan skok.

Utakmica je bila izuzetno izjednačena, sa timovima koji su se smenjivali u vođstvu. Raptorsi su imali minimalnu prednost od 25:23 u prvoj četvrtini, ali su Vizardsi preokrenuli situaciju u drugoj četvrtini, vodeći sa 51:48 na poluvremenu.

Treća četvrtina donela je dinamičnu borbu, sa oba tima koji su se borila za prevlast na terenu. Iako su se izabranici trenera Darka Rajakovića uspeli da naprave seriju 10:2 sredinom treće četvrtine i dođu do +11, Vizardsi su se vratili serijom 7:0 predvođeni Avdijom.

Gosti su imali prednost od 81:77, ali je usledila neizvesna završnica u kojoj su domaći timovi uspeli da se bolje snađu i upišu važnu pobedu.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Avdija sa 22 poena i 13 skokova, dok je Pol doprineo sa 18 poena i 12 asistencija. Na drugoj strani, Trent Džunior je postigao 31 poen, ali to nije bilo dovoljno da se spreči trijumf Vašingtona.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter