0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade speaks to Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Bayern Munich at Stark Arena on February 08, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ OBRADOVAO NAVIJAČE: Evo kada se vraća Zek Ledej na parket!

Objavljeno: 24.03.24 u 19:49

Pričao je Željko i o ulasku Dubaija u ABA ligu

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Studentskog centra na gostovanju u okviru 24. kola ABA lige – 78:84

Posle utakmice Željko Obradović, trener crno-belih, obratio se novinarima.

Mislim da je bila dobra utakmica. Studentski centar je dobro otvorio meč, igraju inače veoma dobru košarku. Čestitam igračima i treneru, Izuzetno su agresivni sa veoma jasnim idejama. Mi smo okrenuli utakmicu kad smo promenili odbranu. Posle prve četvrtine koju smo izgublili naredni tri smo dobili. Nama je svaka utakmica važna kako u Evroligi, tako i u ABA ligi. Želeo bih da se zahvalim svim navijačima koji su došli na utakmici kako navijačima Partizana, tako i Studentskog centra – rekao je Obradović.

– To je jedna od kljulnih stvari, videla se želja kod igrača. Počeli smo veoma sporo i tu se video umor, ali želeo bih da pohvalim Balšu Koprivicu koji je odigrao sjajno drugo poluvreme.

Otkrio je Obradović kada će se Ledej vratiti na parket.

On je otišao posle utakmice u Barseloni, pre devet dana, pustili smo ga jer je imao taj slučaj. Čuo sam se posle poslednje utakmice u ABA ligi, bila je subota posle FMP-a, zvao sam ga, stigla je vest da je otac umro, pričali smo o tome. Ljudi iz kluba su pričali, očekujemo ga pred Olimpijakos da se pojavi – rekao je Željko Obradović. 

Trener Partizana nije imao šta da kaže o situaciji sa Dubaijom u ABA ligi.

Nemam pojma niti me zanima. Ja se bavim samom mojim timom i ne zanima me ništa o tome.  

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter