0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DULJAJ OPET TRESE MREŽE: Trener Partizana strelac u meču protiv bratskog kluba! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 24.03.24 u 09:20

Jedna lepa utakmica je odigrana

Partizanovi veterani su izašli na teren po 1369. put od kada su započeli sa organizovanjem prijateljskih utakmica, što predstavlja kontinuitet koji traje još od davne 1992. godine.

U ovom posebnom susretu, čast da odigraju protiv Partizanovih veterana imao je bratski klub PAOK iz Soluna. Na terenu Sportskog centra „Partizan-Teleoptik“ okupile su se istinske legende beogradskih i solunskih crno-belih, pružajući nezaboravno iskustvo svim prisutnim ljubiteljima fudbala.

Pobeda je pripala veteranskim igračima Partizana, a mrežu protivničkog tima zatresli su Nebojša Marinković, Gabriel Radojičić i aktuelni trener seniorske ekipe, Igor Duljaj.

Veterani Partizana i PAOK-a ove subote odigrali su drugu prijateljsku utakmicu u istoriji, a šef delegacije grčke ekipe bio je nekadašnji golman Partizana, Mladen Furtula.

Partizan i PAOK imaju bratske veze, mnogo je igrača koji su igrala u ova dva kluba i hvala im mnogo na tome što su odlučili da prihvate naš poziv. Ovoga puta mi smo pobedili, ali to nije toliko važno i nadam se da ćemo se uskoro ponovo sresti, a najvažnije je da se mi družimo dok možemo. Sada ćemo da se preselimo na „treće poluvreme” u naš restoranu ovde u sportskom centru i biće to prilika da razmenimo mišljenja i prisetimo se koliko smo mladi – poručio je kapiten veterana Partizana, Goran Kadenić, dok je Igor Duljaj dodao:

Dugo nisam igrao na velikom terenu, pre ovoga sam imao trening sa prvim timom, na terenu sam proveo 15 minuta i uspeo sam da postignem gol. Drago mi je što sam bio deo ovog druženja i nadam se da ćemo se uskoro naći na sličnoj utakmici u Solunu.

Pre odlaska na zajednički ručak delegacije dva kluba su razmenile prigodne poklone i izrazili uverenje da će se uskoro ponovo sresti.

Meč u Zemunu posmatrao je i šef kabineta ambasadora Grčke u Srbiji, Hatzopulos Evangelos kojem je domaćin bio zamenik generalnog direktora Partizana, Milorad Nikolić.

Dres veterana Partizana na ovom susretu su nosili Željko Budiša, Marko Jovanović, Branko Savić, Milan Smiljanić, Kuzman Babeu, Nemanja Pavlović, Nenad Marinković, Zdenko Muf, Vladimir Jocić, Nebojša Marinković, Miloš Bogunović, Igor Duljaj, Danijel Aleksić, Darko Tešović, Željo Radojičić, Goran Stojković, Gabriel Radojičić, Miloš Radosavljević i Goran Kadenić, dok su za grčki tim nastupali: Karageorgiu, Aleksandridis, Pelios, Lagonidis, Toursounidis, Arguropoilos, Kanakoudis, Nastas, Kasiotis, Zavanias, Votias, Koutsopoulos, Papritsa, Bolkas, Argiriou, Spasić, Furtula, Psomiadis, Peliou, Joanidou, Vantosu, Papa, Kasioti, Teokari i Faloutsoi.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter