0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDAN SLAVIO U SRPSKOM DERBIJU: Micić i Pokuševski doživeli težak debakl protiv Atlante! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.24 u 08:08

Ubedljiv trijumf tima iz Džordžije

Košarkaši Atlante demonstrirali su svoju moć na domaćem terenu pobedivši ekipu Šarlota rezultatom 132:91, a na ovom impresivnom meču istakla su se trojica srpskih internacionalaca – Bogdan Bogdanović, Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski.

Bogdan Bogdanović je bio u izvanrednoj formi, postigavši 12 poena, pridodavši tome tri skoka i šest asistencija. Aleksej Pokuševski je pružio solidnu igru za svoj tim, sa devet poena, pet skokova i šest asistencija, dok je Vasilije Micić doprineo pobedi sa osam poena, tri skoka i šest asistencija.

Utakmica je započela neizvesno, posebno tokom prve četvrtine, u kojoj su obe ekipe prikazale efikasnu igru, ali ni jedna nije uspela da se izdvoji sa osetnijom prednošću. Međutim, nakon početnog rezultatskog egal-a, domaći Hoksi su preuzeli kontrolu i pojačali tempo, naročito u odbrani, što je rezultiralo serijom poena.

Na poluvremenu, Atlanti je pripadala značajna prednost od 66:48, a u nastavku je dominacija domaćina samo rasla. Gosti iz Šarlota nisu uspeli da promene ritam igre, što je omogućilo Atlanti da u potpunosti uživa u vođstvu, završivši meč sa ubedljivom pobedom od 132:91.

Najefikasniji igrač u pobedničkom timu bio je Marej sa 28 poena i 12 asistencija, dok je Fernando dodao 25 poena. Bogdan Bogdanović je doprineo pobedi sa 12 poena. Na drugoj strani, Bridžis je bio najefikasniji sa 27 poena, dok su Pokuševski i Micić dodali devet, odnosno osam poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter