0
Fudbal

FOTO: FSS

ŠTETA: Orlići poraženi od Danske – Evropsko prvenstvo zavisi od duela sa Turskom!

Objavljeno: 23.03.24 u 23:26

U narednom kolu će tražiti prolaz na Evropsko prvenstvo.

Posle pobede u prvom kolu protiv domaćina turnira Gruzije (2:0), kadetska reprezentacija Srbije (U17) poražena je od Danske – 0:1 (0:1) i protiv Turske, u poslednjem trećem kolu, rešavaće pitanje odlaska na Prvenstvo Evrope koje se održava na Kipru. Odluka o ishodu meča sa Danskom pala je već u 11. minutu igre kada je Johanesen postigao gol za vođstvo, ispostaviće se kasnije i pobedu Danske.

U drugom meču dana Gruzija je savladala Tursku (3:1) i pred treće kolo, raspored na tabeli je takav da praktično sve četiri selekcije imaju pravo da gaje nadu da će se naći među dve koje će izboriti plasman među najbolje kadetske selekcije Evrope. Poslednje kolo igra se 26. marta, Srbija se sastaje sa Turskom.

STRELCI: 0:1 Johanesen 11. Stadion: Sportski centar Tkaltubo. Sudija: Ben Mekmaster (Severna Irska).

SRBIJA: Jovanović, Bubanja, Milosavljević, Stojanović, Avdić, Kostov, Maksimović, Vasilić (85. Cvetković), Đorđević (62. Ćirić), Kostić (62. Damjanović), Bajramović (46. Ranković). Selektor Jovan Damjanović

DANSKA: Breum – Harild, Staker, Sondergard, Markman, Andersen, Hejde (65. Malem), Hojer (46. Abidgard), Johanesen (88. Gustavsen), Obi (73. Tornvig), Lasen, Hiseni (88. Risnaes). Selektor Jesper Mikelsen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter