0
Fudbal

FOTO: Juventus CF

PRVO GA KAZNILI A SADA MU NUDE NOVI UGOVOR: Vlahović traži znatno veću platu, u Juventusu vagaju!

Objavljeno: 23.03.24 u 15:55

‘Stara dama’ želi da zadrži srpskog reprezentativca.

Fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović ove sezone igra na odličnom nivou i u mnogim utakmicama je bio slamka spasa za ‘Bjankonere‘. Samim tim čelnici italijanskog tima žele da zadrže svog napadača, pa su mu spremili novi ugovor koji bi ga vezao za torinsku ekipu do 2028. godine.

Međutim, kako prenose itlaijanski mediji problem bi bila plata. Vlahović ima ugovor sa Juventusom do 2026. godine, a trenunto zarađuje 7 miliona evra godišnje. ‘Stara dama’ mu je ponudila platu od 8 miliona evra, ali reprezentativac Srbije je to odbio, jer želi da inkasira 10 miliona na godišnjem nivou, isto kao i kapiten Intera, Lautaro Martinez.

U toku su pregovori, a iz Juventusa vagaju da li Vlahović zaslužuje, a ako dođe do dogovora, i više nego sigurno će doći do velike rekonstrukcije tima. Napdač ‘Bjankonera’ je ove takmičarske godine na 27 utakmica postigao 15 golova.

BONUS SADRŽAJ:

LEPA SLIKA IZ PRESTONICE SRBIJE: Delegacija Zenita posetila Hram Svetog Save! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter