0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NAKON ZENITA: ‘Možda smo mogli da vidimo još golova!’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.24 u 22:07
Iako je prijateljski susret u pitanju, nema sumnje da je pobeda bila imperativ.

 
Slavila je Crvena zvezda u prijateljskom meču sa Zenitom rezultatom 1:0, a šef stručnog štaba – Vladan Milojević je sumirao utiske nakon duela dva prijateljska kluba.
 
– Prava prijateljska utakmica, čak i više od toga. Igrali smo protiv renomirane ekipe Zenita, prvaka Rusije. Igrači znaju moju filozofiju, bez obzira na protivnika, naročito kada igramo na Marakani. Nosimo Zvezdin grb i branimo crveno-bele boje, te moramo da se ponašamo shodno našoj bogatoj istoriji. Utakmica je bila dobra, kvalitetna i sadržajna. Možda smo mogli da vidimo još golova, ali rezultat nije u prvom planu. Drago mi je da su se predstavili u sjanom svetlu mladi fudbaleri. Smatram da imamo svetlu budućnost, jer se radi o igračima koji su ponikli u Omladinskoj školi i za njih je ovo veliko iskustvo – rekao je Milojević.
 
Zahvalio se šef stručnog štaba Crvene zvezde navijačima na sjajnoj podršci, ali i istakao da se ekipa brzo sprema za naredni meč u domaćem šampionatu.
 
– Znamo odnose sa bratskom Rusijom. Navijači su napravili lep ambijent. Sa druge strane, okrećemo se našim obavezama u prvenstvu i spremamo se za naredni duel – zaključio je Milojević.
 
 
Osvrnuo se iskusni trener na mlade fudbalere koji su imali priliku da osete huk Marakane na večerašnjem meču.
 
– Imali smo u timu dosta mladih igrača – fudbalera koji nastupaju za Grafičar i OFK Beograd. Moram da im se zahvalim na radu i poslušnosti, a sigurno da nije bilo lako pripremiti ovako zahtevan duel. Momci su prvi put osetili kako je igrati pred ovolikim brojem navijača na Marakani. To ih nadamo se čeka u budućnosti. Ponosam sam kako su izgledali na terenu i dali su sve od sebe. Na njima je da nastave da rade i sigurno će biti prilike da pokažu svoj talenat. Crvena zvezda ne treba da brine za budućnost.
 
Govorio je Milojević o fudbalerima koji su deo nacionalnih timova tokom reprezentativne pauze. 
 
– Prve dolaske očekujem u sredu. Imamo mnogo reprezentativaca, odnosno igrača koji predstavljaju svoje države. Sve to nam otežava rad u ovom periodu, ali od srede ćemo svi biti zajedno i pripremaćemo se za tešku utakmicu u subotu protiv Javora u Ivanjici.
 
Raduje iskusnog trenera brz oporavak Dragovića i Milunovića, dok je Ivanić propustio meč iz preventivnih razloga.
 
– Ivanić ima minimalan problem. Nismo hteli da rizikujemo. Igrači nam se polako vraćaju. Dragovićev oporavak se odlično odvija, kao i Milunovićev. Očekujem da ću brzo imati sve igrače na okupu na treningu – zaključio je Milojević.
 
5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter