0
Domaći fudbal
Sergej Semak

during the International Friendly Prikateljski match between Crvena Zvezda and FC Zenit Saint Petersburg at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 23, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EMOTIVNA ISPOVEST TRENERA ZENITA: Semak se zahvalio srpskom narodu na podršku u ovom teškom trenutku!

Objavljeno: 23.03.24 u 21:55

Veza između Srba i Rusa je neraskidiva

I pored terorističkog napada koji je potresao rusku prestonicu, fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga odlučio je da ne otkaže prijateljski susret sa Crvenom zvezdom u Beogradu, gde su crveno-beli trijumfovali golom Nikole Kneževića (1:0).

Na konferenciji za medije nakon meča, trener Zenita Sergej Semak prvo se zahvalio srpskom narodu i navijačima na podršci koju su pružili.

Pre svega želim da se zahvalim srpskom narodu i navijačima. Za podršku i to što tuguju sa nama„, rekao je Semak, pre nego što je prešao na analizu same utakmice.

Što se tiče samog meča, domaćin je imao malo više sreće. Ali, ja sam zadovoljan.“

Na pitanje da li je odlučio da se utakmica ne odloži, Semak je istakao da takve odluke donosi uprava kluba.

Ne donosim takve odluke. O tome odlučuje uprava. Ova utakmica je dala mogućnost je dala srpskim navijačima da pokažu podršku„, objasnio je Semak.

Osvrnuo se i na nastup Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Što se tiče rezultata Crvene zvezde, mislim da je ona zaslužila i bolje rezultate. Nedostajala je sreća„, smatra ruski trener.

Semak je najavio mogućnost dolaska još srpskih fudbalera u ekipu Zenita, pohvalivši dosadašnji doprinos Strahinje Erakovića.

Igra važnu ulogu u našem timu. Pošto Srbija ima puno dobrih fudbalera, možda još neko uskoro bude u timu„, zaključio je Semak.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter