0
Košarka

FOTO: Twitter/@KSSrbije

DANILOVIĆ I PEŠIĆ POSLALI PORUKU BJELICI: ‘Treba da bude ponosan na sve što je uradio!’

Objavljeno: 23.03.24 u 23:50

Mnoge je iznenadila vest o odlasku u penziju.

Danas je kraj svoje profesionalne igračke karijere ozvaničio dugogodišnji reprezentativac – Nemanja Bjelica. Njemu su putem medija i društvenih mreža mnogi poželeli sve najbolje u penziji, a lepu poruku uputio mu je i Predrag Danilović.

‘Nemanji na prvom mestu želim dobro zdravlje i puno uspeha nakon bogate košarkaške karijere. Na terenu i van njega, bio je neko ko druge čini boljim i od koga su saigrači već u ranoj fazi karijere mogli dosta toga da nauče. U ime Košarkaškog saveza Srbije, želim posebno da mu se zahvalim na doprinosu koji je našoj košarci dao kroz reprezentativne selekcije.’ – rekao je prvi čovek srpske košarke, dok je selektor Pešić napisao:

‘Nemanja treba da bude ponosan na sve što je uradio u svojoj karijeri. On nije samo imao fantastičnu karijeru, već je bio jedan od retkih koji je svojim načinom igre, menjao čitavu košarkašku igru. Veoma je značajan bio za stvaranje nove Zvezde, a njegov značaj za celokuoan razvoj srpske košarke je nemerljiv. Pre svega mu želim dobro zdravlje i dobar izbor šta će raditi u budućnosti, sa željom da uvek ostane u košarci.’ – dodao je selektor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter