2
Fudbal

FOTO: Starsport

VELIKI PEH ZA PARTIZAN: Bez Saldanje u najvažnijem delu sezone!

Objavljeno: 22.03.24 u 16:10

Brazilac se još uvek nije oporavio.

Fudbaler Partizana, Mateus Saldanja neće moći na teren još mesec dana pošto se muči sa povredom butine koju je zaradio na meču protiv IMT-a. On je povređen igrao i 172. večiti derbi protiv Crvene zvezde, ali je potom propustio utakmice protiv Napretka iz Kruševca i lučanske Mladosti.

U Beograd je iz Brazila stigao stručnjak koji će sa Saldanjom raditi po specijalnom programu kako bi se napadač što pre oporavio i vratio na teren. Ekipu Igora Duljaja u narednom periodu očekuju važni okršaji, a za protivnika imaće Spartak Suboticu, Voždovac dva puta, Novi Pazar, Čukarički.

Tim iz Humske definitivno nije isti bez Brazilca koji mnogo znači Partizanu, a to se posebno videlo na poslednje dve utakmice.

Da li Crvena zvezda treba da izgradi novu halu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

2 Komentara

  1. Kakav peh, pa sve je na svom mestu, nacija je presrećna a ovi moji autsajderi, nek im je bog u pomoći,,,,Hvala Duljaju, ipak su ovo đavolja posla,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne treba da se to radi marifetlukom iz drzavne kase. Imamo dosta hala pa neka igra bez izivljavanja. Upalio se zivac Covketu pa poludeo. Ali Cerga nema vise od 10 do 13 hiljada posetu u EL, nisu ni blizu KkP sa prosekom 20K. Eto im Pionir,dosta nam je njihove bolesne nadmenosti.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter