3
Košarka
KK Partizan

FOTO: KK Partizan Mozzart Bet/X

SKANDAL NA UTAKMICI PARTIZANA I REALA: ‘Crno-beli’ se oglasili hitnim saopštenjem!

Objavljeno: 22.03.24 u 14:35

‘Klub koristi priliku da skrene pažnju na uočene nezakonite radnje i najavi krivične prijave protiv počinilaca.’

Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida rezultatom 88:76 u okviru 31. kola Evrolige u ‘Štark areni’. Ponovo su Grobari po ko zna koji put bili na visini zadatka i ovaj susret učinili spektakularnim. Međutim, sjajna atmosfera je pala u vodi zbog skandala koji je dogodio.

Naime, postojali su oni koji ušli na meč na nezakonit način, tačnije sa falifikovanim kartama. Tim povodom oglasili su se ‘crno-beli’ koji su najavili krivične prijave.

-Dan nakon još jedne spektakularne utakmice koju je KK Partizan Mozzart Bet odigrao u Štark areni i sa koje je još jednom poslata divna slika o uzajamnoj ljubavi navijača i tima, Klub koristi priliku da skrene pažnju na uočene nezakonite radnje i najavi krivične prijave protiv počinilaca. Uočene a zatim i potvrđene nezakonite radnje pojedinaca, velika su prepreka u poslovanju KK Partizan Mozzart Bet i čine veliku materijalnu i reputacionu štetu klubu – započeli su i nastavili:

-Zbog toga, KK Partizan Mozzart Bet preuzima sledeći korak: Na osnovu prikupljenih dokaza, Klub će podneti krivične prijave protiv osoba koje su omogućile pojedincima ulazak u halu bez ulaznica, zatim osoba koje se bave proizvodnjom i prodajom falsifikovanih karata, osoba koje se bave nezakonitom preprodajom karata, kao i osoba koje se bave nezakonitom proizvodnjom i stavljanjem u promet robe sa logom i obeležjima KK Partizan – ističu.

Navode su počinioci oni koji su zaposleni u klubu.

-Iako je prema pravilima Kluba strogo zabranjeno uvođenje gledalaca bez ulaznica, postoje dokazi da je ovo prekršeno od strane pojedinaca koji su zaposleni u KK Partizan, Štark areni, kao i pripadnika privatnih i javnih organa zaduženih za bezbednost. Ovo, kao i druga navedena dela za koja postoje dokazi su kažnjiva prema slovu zakona, a iznad svega predstavljaju nepoštovanje brojnih navijača koji pošteno plaćaju ulaznice – jasni su.

Poručuju da će ovakim radnjama stati na put.

-Igre, rezultati Kluba, kao i atmosfera u dvorani u kojoj igra KK Partizan Mozzart Bet služe na ponos mnogih. Ipak, postoje i oni koji na tim temeljima nastoje da pribave nezakonitu korist. Klub je odlučan u tome da takvim postupcima stane na put! U cilju zaštite Kluba i svih onih koji kupovinom karata podržavaju KK Partizan, striktno se sprovodi akcija „Da se svaka karta plati“! – naglasili su i dodali:

-Samo ove godine, KK Partizan Mozzart Bet je na osnovu prihoda od ulaznica, državi Srbiji platio oko 1,5 miliona evra poreza i ponosan je na činjenicu da ostvareni prihod predstavlja značajan izvor finansiranja Kluba. Pravilom da svaka karta ima svoju cenu i mlra da se plati, na prvom mestu pokazujemo poštovanje prema akterima na terenu, a na kraju i prema sebi. KK Partizan neće dozvoliti da se taj uspostavljeni sistem uruši – zaključuju iz Partizana.

Da li Crvena zvezda treba da izgradi novu halu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
 

 

8
5

3 Komentara

    • Ajde vi prvo da se rešite Pantera, pa da zaigrate kako treba, a za ulaznice ćemo lako. Tog je bilo i toga će biti odkad je veka, tako da se ne treba opterećivati sa tim.

      0
      0
      Odgovori
  1. Podržavam klub da prihoduje i da radi u intersu Partizana. Jedino tako možemo da budemo nezavisni od mnogih koji urušavaju i hoće da sruše naš klub. Ponoviću da akcija nas GROBARA kojom su se skupila određena sredstva za naš PARTIZAN su pokazatelj kojim putem treba da idemo nebili postali nezavisni i svoji.
    SAMO JEDAN TIM SAMO JEDAN GRAD
    SAMO PARTIZAN SAMO BEOGRAD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter