0
Fudbal

FOTO: Twitter/Real Madrid C.F.

REAL SPREMA BOMBU NA LETO: Madriđani zainteresovani za zvezdu Liveprula!

Objavljeno: 22.03.24 u 15:20

‘Kraljevski klub’ se ozbiljno bacio na posao.

Real Madrid je uvek bio primamljiv i san za svakog fudbalera, ali nisu se svi snašli u ovom trofejnom klubu. Pitanje je vremena kada će Kilijan Mbape postati novi igrač ‘Kraljevskog kluba’, pošto ga Florentino Perez želi godinama unazad, a Francuz je saopšio Parižanima da neće nastaviti saradnju sa njima.

Pored njega, Real gleda i bekovske pozicije. Ušao je u pregovore sa Alfonsom Dejvisom igračem Bajern Minhena, koji ulazi u poslednju godinu ugovora sa ‘Bavarcima’. A Madriađni misle i na budućnost, a Dani Karvahal je već u godinama, pa su izrazili interesovanje za Trenta Aleksander-Arnolda  iz Liverpula.

ON ima još godinu dana ugovora s ‘Redsima’, a pregovori oko novog nisu započeli. Tim sa ‘Enfilda’ ne planira da ga proda, a Englez se još nije izjasnio oko situacije. Arnold je produkt Liverpulove akademije, a dosad je za klub odigrao 302 utakmice i može da igra na više pozicija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter