0
Fudbal

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrates after scoring during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

PRVI ČOVEK BARSE PORUČIO: ‘Uopšte ne zavidim Realu zbog Mbapea, imaće problem!’

Objavljeno: 22.03.24 u 14:15

‘Siguran sam da će uništiti svlačionicu.’

Francuski napadač Kilijan Mbape od leta više neće biti fudbaler Pari Sen Žermena. Skoro svi mediji navode da će sjajni brzonogi igrač preći u Real Madrid, koji već godinama unazad želi da ga dovede u svoje redove, a da je samo pitanje vremena kada će pasti i zvanični potpis.

Italijanski transfer-insajder otkrio je da će Mbapeova godišnja plata biti u rangu onih koje imaju drugi glavni asovi ekipe, Vinisijus Žunior i Džud Belingem, što s raznim bonusima iznosi oko 24 miliona evra godišnje. Međutim, to nije sve, u njegovom transferu neće biti odštete drugom klubu, očekuje se da naknada za potpis ugovora iznosi preko 100.000.000.

Tu svotu novca Real će mu isplaćivati u ratama. O ovom je govorio i predsednik Barselone, Đoan Laporta koji je istakao da će Madriđani imati problem.

-Uopšte ne zavidim Realu, a osim toga, još uvek niti ne znamo da će on potpisati za njih. Videćemo… Ali u tom slučaju imaju problem. Moraće da prodaju nekog da bi ga doveli, zar ne? A neće ni Mbape i Vinisijus moći igrati na istoj poziciji, nije li tako? A da ne govorimo o iznosima koji se spominju. Siguran sam da će to uništiti svlačionicu Reala – naveo je on.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter