0
Fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

MOGLO JE TO I BOLJE: Zenit napravio kviz o Srbiji pred duel sa Zvezdom, Eraković učestovao! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.24 u 08:52

Nije se proslavio bivši igrač Crvene zvezde

Crvena zvezda će u okviru reprezentativne pauze odigrati jedan veoma kvalitetan meč, a šta drugo može da bude utakmica protiv ruskog velikana kakav je Zenit iz Sankt Peterburga.

Uoči ovog meča na YouTube kanalu slavnog ruskog kluba objavljen je video u kome su glavne uloge uzeli srpski reprezentativac i bivši igrač Crvene zvezde, Strahinja Eraković i ruski fudbaler Aleksandar Jerohin.

Naime, oni su bili učesnici jednog zanimljivog kviza koji je bio posvećen Srbiji i Crvenoj zvezdi baš zbog najave predstojećeg meča dva giganta Istočne Evrope.

Možemo reći da smo više očekivali od Erakovića, koji se nije baš proslavio u duelu sa klupskim kolegom Jerohinom.

Naime, Strahinja nije znao da je malina „crveno zlato Srbije“ kao ni da je vampir jedina srpska reč koja je opšte prihvaćena u velikom broju svetskih jezika.

Međutim, na kraju je bilo nerešeno. U jednom pozitivnom duhu je od strane voditelja najavljen duel Crvene zvezde i Zenita iz Sankt Peterburga.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter