0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

MAGIJA JE NJEGOVO DRUGO IME: Jokić tripl-dablom i nestvarnom partijom zaprepastio sve! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.24 u 08:29

Srbin nastavlja da čini čuda

Nikola Jokić je nastavio da oduševljava navijače i sportske analitičare svojom izvanrednom igrom, vođenjem Denver Nagetsa do ključne pobede nad Njujork Niksima rezultatom 113:100. Jokić je demonstrirao svoj raskošan talenat, završivši meč sa neviđenim brojkama – 30 poena, 14 skokova i 11 asistencija, ostvarivši tako 127. tripl-dabl u svojoj karijeri u ligaškom takmičenju.

Već u prvom poluvremenu, Jokić je nagovestio svoju sjajnu partiju, postigavši 16 poena, uhvativši devet skokova i podelivši 10 asistencija. Sa samo +5 prednosti za Denver na poluvremenu, bilo je jasno da će Jokić morati da odigra još jedno izvanredno poluvreme kako bi obezbedio pobedu svom timu.

U trećoj četvrtini, prednost Denvera je nastavila da raste, a Jokić je bio ključni igrač, ne samo po broju poena koje je postizao već i po nestvarnim asistencijama koje je delio saigračima. Demonstrirajući svoju neospornu košarkašku viziju, Jokić je uveo svoj tim u udobnu dvocifrenu prednost, a samim tim i do pobede.

Ali to nije bio samo „Jokić show“. Igrači poput Arona Gordona, Majkla Portera Džuniora i Džamala Mareja takođe su doprineli ovom impresivnom trijumfu. Porter je bio sjajan sa 31 poenom i osam skokova, dok je Marej dodao 23 poena. Gordon je pružio sjajan doprinos sa 10 poena i osam asistencija.

Iako su Niksi pokušavali da se vrate u meč, predvođeni igračima poput Džejlina Bransona i Ajzea Hartenštajna, njihovi napori nisu bili dovoljni da uzdrmaju Denver. Konačno, nakon serije ključnih poena u finišu meča, Jokić je osigurao pobedu za svoj tim.

Ova pobeda naglašava ne samo individualni talenat Nikole Jokića već i timsku koheziju i snagu Denver Nagetsa, koji su i dalje među glavnim kandidatima za visok plasman u NBA ligi.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter