0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Mihailo Pavicevic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Mornar Bar at Aleksandar Nikolic hall on January 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DUBAI JEDNOGLASNO PRIMLJEN U ABA LIGU? Niko nije protiv ulaska tog kluba!’

Objavljeno: 22.03.24 u 17:55

Kome verovati?

Dubai je sada i zvanično novi član ABA lige, a mediji su prethodnih dana mnogo govorili o tome ko je bio za, a ko protiv ulaska tog tima u regionalno takmičenje. Ipak, sada se oglasio Mihailo Pavićević, koji tvrdi da niko nije bio protiv:

‘Dubai je izazvao razne reakcije, ne samo u ABA ligi već i u Evroligi. Utisak koji sam stekao je da niko nije protiv ulaska tog kluba, dok pojedini normalno gledaju neke više i svoje interese i ne kritikujem ih zbog toga.’ – rekao je Pavićević i potom dodao:

‘Dubai će doneti neku novu dimenziju, a videćemo kako će sve to izgledati. Razumem ekipe koje igraju Evroligu da im sve to povećava broj utakmica, ali sigurno će Dubai učiniti ABA ligu zanimljivijom.’ – zaključio je prvi čovek Mornara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter