0
Evroliga

FOTO: Printscreen/Youtube

DOBRIĆ PRVI PUT U ARENI PROTIV „SVOJIH“: Zvezdu ne mogu da uporedim ni sa čim! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.24 u 17:29

Ističe Dobrić da će biti pomešanih emocija

Crvena zvezda večeras igra novi meč u Evroligi, a crveno-beli će ugostiti ekipu Virtusa iz Bolonje, za koji nastupa Ognjen Dobrić.

Dobrić je u crveno-belom dresu proveo sedam sezona, a prošle godine je Beograd zamenio Bolonjom. On je već igra protiv Zvezde, ali u Segafredo areni, sada će, po prvi put, igrati u Areni protiv „svojih“.

Po prvi put protiv Zvezde, hajde da kažem na njihovom terenu. Igrali smo u Bolonji i to je bilo čudno. Mogu da zamislim kako će biti ovde u Areni pred Delijama. Mislim da će biti pomešanih emocija – kazao je Dobrić za „KKCZ TV“.

Pričao je o sezoni sa Virtusom.

– Mislim da je naša sezona jako turbulentna, sa dosta oscilacija. Imali smo fenomenalan prvi deo sezone, bili smo drugi na tabeli, sve je išlo kako bi trebalo. Sada, u ovom delu sezone imamo pad i ne igramo kako smo mislili da ćemo da igramo. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan ovim drugim delom. Bila je tu i povreda, pa povratak posle povrede. Jedva sam se vratio. Promenljiv deo sezone, nestabilan, čudan, ali sada kreće borba za trofeje, Top 8. Mislim da imamo kvalitet, sve je do nas.

O razlici između navijača Zvezde i Virtusa…

 

Iznenadio sam se koliko su dobri i uz klub. Ali, za mene je to nešto drugačije. Crvena zvezda je za mene… Od malih sam nogu deo toga i ne mogu to da poredim ni sa čim. Volim naravno i navijače Virtusa, zahvalan sam na ljubavi. Ali, Zvezdu ne mogu da uporedim ni sa čim – završio je. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter