0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

BOSANSKI KOMENTATOR U AGONIJI: Bolna reakcija otkriva stanje nakon eliminacije u Zenici, sveopšta tuča kao završni udarac! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.24 u 09:10

Čak je i Milošević najavio ostavku

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine suočava se sa teškim razočaranjem nakon što su poraženi od Ukrajine (1:2) u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Utakmica je donela brojne uzbuđujuće trenutke, ali nažalost, Zmajevi nisu uspeli da zadrže prednost, dozvolivši dva brza gola protivniku u finišu susreta, time prekinuvši svoj san o plasmanu na EP.

Pored bola zbog ishoda utakmice, tribine su bile poprište nemira. Na severnoj tribini stadiona u Zenici došlo je do tuče među domaćim navijačima, što je zahtevalo intervenciju policije. Srećom, veći incident je sprečen.

Emotivni trenutak desio se i tokom intervjua sa Denisom Hadžikadunićem, koji je jedva zadržavao suze dok je davao izjavu.

Blizu smo bili. Pet minuta do kraja. Tako blizu, a ipak smo izgubili. Nemam reči. Imamo potencijal, ali sada mi je jako teško pričati“, rekao je Hadžikadunić, boreći se da zadrži kontrolu nad emocijama pred kamerama.

Nakon neuspeha da odvede ekipu na EP, počele su rasprave o budućnosti selektora Save Miloševića.

„Da li ću ostati ne zavisi od mene, već postoji milion stvari koje se mogu desiti. S obzirom na rezultat, svesni ste da je to jako teška i komplikovana priča. Da li bih ostao? Plan je bio da pobedimo i da igramo za pet dana, ali sada se to sve menja“, poručio je Milošević.

Reakcija bosanskog komentatora preplavila je društvene mreže, a u njegovom glasu moglo je da se čuje razočaranje.

Uz komentar da će za nekoliko dana biti odigran prijateljski meč protiv Izraela on je istakao da bi najverovatnije zbog svih dešavanje bilo bolje da se to ne dogodi.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter