0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDAN NASTAVIO DA REŠETA: Uzalud sjajna partija kapitena Srbije, Finiks bolji od Atlante! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.24 u 09:56

Uspeo je da produži niz trojki

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pružio je još jednu solidnu partiju u dresu Atlante, ali to nije bilo dovoljno da se njegov tim izbori sa snažnim Finiksom na gostovanju. Iako je Bogdanović upisao 16 poena, tri asistencije i dva skoka za 36 minuta igre, Atlanta je na kraju poražena rezultatom 128:115.

Njegov učinak uključivao je impresivan šut iz igre od 6/13, uz četiri pogođene trojke iz sedam pokušaja, produživši svoj niz ubačenih trojki na 77 uzastopnih, što ga čini jednim od ključnih igrača franšize i u NBA ligi.

Međutim, uprkos individualnom uspehu Bogdanovića, Atlanta nije uspela da održi ritam tokom celog meča. Finiks je preuzeo kontrolu u finišu treće četvrtine serijom 10:0, koja je verovatno bila ključna za ishod utakmice.

Na suprotnoj strani terena, Devin Buker je predvodio domaćina sa 30 poena, dok je podršku pružio Erik Gordon sa 21 poenom. Iako su Dežonte Mari i Deandre Hanter pružili solidne partije za Atlantu, nije bilo dovoljno da se zaustavi Finiks u njihovom naletu ka pobedi.

Ovaj poraz podseća Atlantinu ekipu na potrebu za kontinuiranom poboljšanjem i konzistentnijim timskim performansama kako bi se ostvarili ciljevi u ovoj sezoni NBA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter