0
Tenis
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

BIVŠI TENISER SMATRA DA NOVAK NAJAVLJUJE KRAJ: ‘Otkriva pozadinu u određenim aspektima!’

Objavljeno: 21.03.24 u 12:45

‘Držim mu palčeve da uspe i sredi probleme koje ima i da ćemo ga videti ponovo na terenu.’

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković nakon ispadanja sa Indijan Velsa rešio je da prekoči turnir u Majamiju i odmori, kako bi se pripremio za Monte Karlo koji kreće 7. aprila. On se juče obratio iz grada na Floridi gde je bio gost jednog događaja.

-Ovde sam u Majamiju na veoma lepoj Lakost zabavi na plaži, pred početak turnira u Majamiju 2024. Nadam se da ćete doći i uživati u turniru, imati sjajnu nedelju i nadam se da se vidimo na terenu uskoro – istakao je Nole.

Ovaj Novakov potez analizirao je nekadašnji britanski teniser, Tim Henman i pronašao dublje razloge odustajanja Đokovića od turnira u Majamiju. Takođe, smatra da je moga na drugačiji način da napiše objašnjenje.

-Poprilično otkriva pozadinu u određenim aspektima, jer je lako mogao da kaže ‘lakat mi se nije oporavio‘ ili ‘loptice su teške u pustinji‘, te će zbog toga da pauzira. Niko ne bi ništa rekao, ali kad objasnite na ovaj način to vodi ka više spekulacija kada govorite o svom profesionalnom i privatnom životu – istakao je za Skaj Sport i nastavio:

-Tako da, držim mu palčeve da uspe i sredi probleme koje ima i da ćemo ga videti ponovo na terenu u bliskoj budućnosti – naveo je Henman.

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter