0
Evroliga
Miloš Teodosić, Matijas Lesor

FOTO: Starsport

SRAMNO SUĐENJE U ARENI: Arbitri nisu priznali čist pogodak Miloša Teodosića! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.24 u 22:16

Jedna zaista katastrofalna utakmica što se tiče onih koji su delili pravdu

Crvena zvezda jeste doživela potpuno zaslužen poraz od Panatinaikosa u Beogradu, ali nisu dodatno morale da je potkopavaju sudije koje su noćas odradile očajan posao.

Naime, sudijska trojka Huan Karlos Garsija, Pjotr Pastusjak, Kristaps Konstantinovs odradila je jedan katastrofalan posao u srpskoj prestonici.

Utisak je da su mnogo više gledali u ekran nego na parket, kod izbijenih lopti nisu bili sigurni čija je lopta, pa su iz nehata pravili greške na štetu Crvene zvezde, ali i Panatinaikosa.

Čini se da je utakmica produžena bar za pola sata u odnosu na ono koliko je trebala da traje, a jedan detalj je zaista obeležio njihov skandalozan posao.

Naime, krajem četvrte četvrtine Miloš Teodosić je u kontri položio loptu na tablu da bi potom usledila zakasnela blokada Matijasa Lesora što je bilo evidentno, ali sudije ne da to nisu videle nego nisu ni gledale snimak iako su ga gledale za mnogo veće gluposti večeras.

14
22

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter