0
Fudbal

FOTO: Starsport

SITUACIJA SE NE SMIRUJE: Igrači Krasnodara ne mogu da se pomire sa otkazom Vladimira Ivića!

Objavljeno: 20.03.24 u 20:29

Stanje šoka i dalje je na snazi

Nakon obećavajućeg starta sezone i dugog perioda vođenja na vrhu tabele, Krasnodar se suočava s neočekivanim previranjima u svom stručnom timu. Vladimir Ivić, srpski strateg koji je stajao na čelu tima, nedavno je otpušten iz kluba, izazivajući značajne reakcije među igračima i navijačima.

Ivićev odlazak nije samo iznenadio fudbalski svet, već je ostavio i pometnju među članovima igračkog kadra. Golman Matvej Safonov je izrazio svoje reakcije na ovu neočekivanu promenu, ističući da je osećanje među igračima pomešano, ali da se fokus treba usmeriti na pozitivno i ciljeve koji slede.

Ruski mediji su spekulisali da je stil igre pod Ivićevim vođstvom bio predmet nezadovoljstva vlasnika kluba, posebno Sergeja Galickog. Navodno, nedostatak usklađenosti između očekivanja klupskih čelnika i izvedbe tima bio je glavni razlog za smenu trenera. Međutim, Safonov nije želeo da komentariše da li je razgovarao s Galickim, naglašavajući da takve stvari ostaju unutar kluba.

Odluka kluba da otpusti trenera iznenadila je i samog Safonova, naglašavajući da ništa nije ukazivalo na takav ishod. Ipak, fokus ostaje na sledećim koracima, dok Krasnodar nastavlja svoju sezonu s novim vođstvom.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter