0
Fudbal

FOTO: Starsport

SAVO MILOŠEVIĆ PRED UKRAJINU: ‘Verujem u pozitivan rezultat!’

Objavljeno: 20.03.24 u 17:21

Izuzetno bitan duel za njih.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine se priprema za baraž utakmicu protiv Ukrajine za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Uoči tog susreta svoja očekivanja izneo i sam selektor nacionalnog tima BiH, Savo Milošević:

‘Moram da se ponavljam. Verujem u pozitivan rezultat, tako razmišljaju i momci. Moramo da budemo svesni da će biti teško, a već sam rekao da znam da možemo. Znao sam i pre ove utakmice da imamo kvalitet da slavimo, a to treba da opravdamo.’ – rekao je Savo, a potom se osvrnuo na atmosferu u ekipi:

‘To mnogo znači. U teškim momentima kad te publika ponese daš više od svojih mogućnosti. Publika je 12-ti igrač, to je tako. Sve što je bilo treba da se zaboravi, nismo bili na nivou, ali nećemo sada gledati na to. Možemo samo da izgubimo energiju ako ćemo da mislimo na to. Svi treba da skupimo zajedno, od vas novinara, navijača i ostalih.’ – zaključio je Milošević.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter