0
Evroliga

Fakundo Kampaco (FOTO: Real Madrid Basket/X)

NJEGOVE EGZIBICIJE FALE ZVEZDI: Kampaco jednim potezom bacio trojicu igrača Albe na pod! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.24 u 09:45

Sjajni Argentinac pruža fenomenalne partije u dresu aktuelnog prvaka Evrope.

Košarkaši Real Madrida nastavljaju da ruše sve pred sobom, a sada su pobedili Albu Berlin rezultatom 86:79 u okviru 30. kola Evrolige. Ekipa iz prestonice Španije već celu sezonu drži prvu poziciju i u prošloj rundi je obezbedila plasman u plej-of, a retko da može da ih ugrozi.

Definitivno povratak Fakunda Kampaca Real je pun pogodak za obe strane, pošto Argentinac igra na sjajnom nivou. On je poznat po svojim neverovatnim egzebicijama i poržrtvovanjem na parketu, a to je pokazivao i prošle sezone u dresu Crvene zvezde, a sinoć je ponovo imao jednu koja je zadivila sve.

Naime, Kampaco je vodio loptu, a potom asistirao Geršonu Jabuseleu koji je pogodioa potez Fakunda je naterao čak trojicu defanzivaca Albe da padnu na pod. Podsetimo, Real Madrid u četvrtak gostuje Partizanu u okviru 31. kola najletinijeg kontinentalnog takmičenja.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

BONUS SADRŽAJ:

DERBI ZAPADA PRIPAO DENVERU: Nikola Jokić dominirao na parketu! (VIDEO)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter