2
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija head coach Savo Milosevic Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAVIJAČI BESNI: Savo Milošević ‘persona non grata’ u BiH!

Objavljeno: 20.03.24 u 15:30

Žele da mu vide leđa.

Reprezentacija Bosne Hercegovine se priprema za baraž utakmicu protiv Ukrajine za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Pred ovaj veoma bitan susret za ovu selekciju, navijači su na ulicama zalepili plakate na kojim piše ‘Nepoželjni’ sa čelnim ljudima FS, među kojima je i selektor Savo Milošević.

Kako prenosi portal ‘Klix’, plakati se nalaze na različitim lokacijama širom Zenice, a upravo će se u ovom gradu u četvrtak igrati utakmica koja će odrediti finalistu baraža za Evropsko prvenstvo. Prvi na toj listi je prvi čovek Saveza, Vico Željković, a uz njega tu su i direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović i pomenuti Milošević.

1
0

2 Komentara

  1. Tuzno je ! Stav gradjana Bosne, koji se ovim tekstom saopstava, nema nikakve veze sa sportom. On samo govori koliko jos ima mrznje u jednom vecem broju stanovnika Centralne Bosne. Dvadeset godina se vrte u krugu sa svojom mrznjom, nikako da krenu sa svojom drzavom napred. Nije to narodni stav, vec neke verske i druge mracne osovine koja se uvukla u politiku, i zatucane ljude.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter