1
Evroliga
Matijas Lesor

FOTO: Starsport

LESOR PROVOCIRA ZVEZDU: Već je jednom ovo uradio, ali će se sada mnogo teže oprati! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.24 u 23:19

Francuz baš voli da bude u centru pažnje

Uzbudljiva utakmica između Crvene zvezde i Panatinaikosa u „Štark Areni“ definitivno je ostavila navijače u čudu, s obzirom na sjajnu igru francuskog košarkaša Matijasa Lesora. Lesor je predvodio Zelene iz Atine do impresivne pobede rezultatom 76:89, osvojivši titulu igrača utakmice.

Sa 19 poena, šest skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i osam iznuđenih faulova, Lesor je dominirao terenom tokom cele utakmice. Nakon meča, u razgovoru za TV Sport Klub, Lesor je dao vrlo zanimljiv komentar opisujući „Štark Arenu“ kao džunglu.

Danas je Arena bila kao džungla. Sa nekim zebrama, majmunima, delfinima i ponijima. Ovo je velika pobeda za nas, veliki rezultat za nas„, rekao je Lesor.

Na pitanje o velikom broju minuta provedenih na terenu (37 minuta), Lesor je odgovorio sa smirenošću i predanošću:

Da, da, igrao sam mnogo minuta. Navikao sam na ovo. Uradiću uvek sve za pobedu.

Njegova posvećenost ekipi i njegova izvanredna igra sigurno će ostati u sećanju navijačima oba tima, obeležavajući ovaj susret kao jedan od najupečatljivijih u sezoni.

9
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter